Minä

Tervetuloa valmennukseeni! Olen Emma ja minulla on pitkä kamppailulajitausta niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Aloitin oman kamppailu-urani 14 vuotiaana ensin taekwon-dossa, nappasin sparrikisoista SM hopeaa, vaihdoinkin pian päälajikseni kilpanyrkkeilyn, josta suurimmat tittelit ovat 2 x SM hopea, TUL mestaruus sekä Hollannin mestaruus, jossa minut myös palkittiin kisojen teknisimpänä nyrkkeilijänä.

Oma kilpaurheiluni päättyi ikävään ylikuntoon, josta toipuminen vei noin vuoden verran. Kun toipuminen alkoi olla jo hyvällä mallilla, minulta repesikin välilevy enkä pystynyt enää kunnolla edes kävelemään. Vältin kuitenkin leikkauksen, olin 6 kk kuntoutuksessa ja nyt pystyn jälleen treenaamaan normaalisti.

Innostuin kesällä 2017 enduromoottoripyöräilystä, joten harrastelen sitä pääsääntöisesti kesäisin. Välillä eksyn motocrossiradalle. Ajoa pidän päälajinani, vaikka pitkän talven treenaankin potkunyrkkeilyä ja teen nyrkkeilyvalmennusta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan enduroa/motocrossia!

Kokemukset ovat rikkaita ja omista virheistä oppineena valmistuin sertifioiduksi Personal Traineriksi, jotta olisin valmentajana viisaampi ja jotta voisin tarjota laadukkaampaa palvelua omille ryhmilleni sekä yksilövalmennusasiakkailleni.

Valmennuksessani tykkään keskittyä erityisesti naisten valmentamiseen.
Naisissa on jotain sellaista sanoinkuvaamatonta tahtoa, mutta he eivät välttämättä sitä itse löydä tai tiedosta. Haluan kaivaa jokaisesta valmennettavasta tämän tahtotilan esiin. Se on monella piilossa, ja monesti se voi johtua huonosta itsetunnosta, epävarmuudesta ja fiiliksestä ettei pysty, ei osaa tai on liian huonokuntoinen. Jos haluat päästä tuloksiin, vaadin vain yhtä asiaa: sitoutuminen. Vaikket sitoutuisi valmennukseeni kuin vain yhteen tapaamiseen, sitoudu kuitenkin tekemiseen.

Kaikkea ei voi osatakaan heti. Jokaisella on se oma lähtöpiste, josta lähdetään liikkeelle. Ensin on hyvä asettaa jokin pieni realistinen tavoite, jota kohti kuljetaan ja jota varten tehdään töitä ja kuljetaan kohti isompaa tavoitetta.

Valmennan pääsääntöisesti Espoossa, otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta!