Ravintovalmennus

Ravintovalmennus info:
Tämä valmennus auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi! Ravintovalmennus on luontevaa yhdistää mihin tahansa muuhun valmennukseen tai omaehtoiseen treeniin.

Ravintovalmennus sopii hyvin yksittäisvalmennukseksi kiireiseen arkeen tai vaikkapa treenaamisen ohelle. Se on hyvä tapa selvittää oma ravitsemuksellinen tila ja ruokavalio kannattaakin viilata kuntoon esimerkiksi harjoittelun ohelle, jotta tavoitteeseen pääseminen helpottuu tinkimättä treenitehosta. Tyypillisimmät ravintovalmennusasiakkaani ovat painonpudottajia tai esimerkiksi nuoria kestävyysurheilijoita. Ravintovalmennuksesta on hyötyä myös ihan tavalliselle kuntoilijalle. Ravintovalmennus voi kestää kuukaudesta esimerkiksi 6 kuukauteen, riippuen tavoitteesta ja tilanteesta. Tyypillisin valmennus on 1-2 kk valmennusjakso.


Hinnat: 1kk ravintovalmennus 99€ Yli kuukauden pituiset ravintovalmennukset sovitaan erikseen ja kartoitetaan alkuhaastattelussa.
1 kk ravintovalmennus sisältää: Ohjeet ruokapäiväkirjan tekemiseen, päiväkirjan analysoiminen, palaute ja muutosehdotukset, 1-2 viikon kokeilujakso ja palautteen kerääminen ja jatko-ohjeet. Valmennus ei vaadi tapaamista, vaan se voidaan hoitaa etänä. Valmennuksen alussa sinun tulee täyttää sinulle annettu esitietolomake. Kysy lisää valmennuksesta yhteydenottolomakkeella.